Evenemang hösten 2021

 

2.11 kl 18-19 Vargungarnas (7-10 år) & äventyrsscouternas (10-12 år) gemensamma möte i S:t Karins

Halloweenmaskerad och knytkalas står på agendan :) bl.a Mixo är med på mötet och programmet är färdigt planerat så det är bara att dyka upp och hänga med.

26.10 kl 18-19 Äventyrsscouternas (10-12 år) möte i S:t Karins

Temat för mötet är självkännedom och vänskap. Mötet hålls vid S:t Karins kyrka och bl.a Mixo är med på mötet. Programmet är färdigt planerat så det är bara att dyka upp och hänga med :)

4.10 kl 17.30 Ledarmöte

Alla som är intresserade av scouting (eller bara lite nyfikna) är också välkomna att titta in på vårt ledarmöte (Gillesgården, Auragatan 1) där man kan träffa en del av oss som snurrar verksamheten i Åbo Vildar. Vi är ett trevligt gäng och bjuder på kaffe och bulla och du kan stanna en lite stund eller hela mötet :) Ingen förhandsanmälan behövs, men du kan anmäla dig via denna länk så räknar vi rätt med mötessnacksen!

2.10 Vandring för nya vuxna vid Pemar naturstig

Vill du som vuxen börja (på nytt) med scouting? Då är du välkommen med på en mysig vandring i höstnatur där vi tillsammans lagar mat och umgås. Under vandringen har du en möjlighet att höra lite mer om vad scouting går ut på och vad vi gör inom Åbo Vildar. Det finns även möjligheten att övernatta där (kåren kan låna utrustning om det behövs). Vi startar från Åbo kl.14, tillbaka är vi senare på kvällen eller nästa morgon enligt eget val. Sista anmälningsdag 27.9 via denna länk.

18.9 Kårens höstevenemang - Höstis

Välkommen med och se vad ett scoutevenemang är - vi bjuder på mat, du får träffa våra medlemmar (både yngre och äldre) och höra mer om vår verksamhet. Vi koordinerar skjutsar till Lemlax i Pargas där vi håller hus. Start från Åbo (Veritas stadions parkeringsplats) lö 18.9 kl.15.15, tillbaka några timmar senare. Det finns också möjlighet att övernatta ute vid utfärdsstugan. Sista anmälningsdag 15.9 via denna länk.

Om du har mer frågor kan du kontakta vår ledare Mikaela “Mixo” Korin-Niemi (mixo(at)abovildar.fi) eller någon annan från kåren, kontaktuppgifter här!